Showroom
Nutcrackers
Candy
Fish shop window
Wine
Nutcracker
Coca Cola
Noble Gems
Santa's
White
White

Wij houden ervan om te inspireren. Een bezoek aan de schatkamer van ons bedrijf - de showroom - staat garant voor een gezonde dosis inspiratie. Bezoek ons en proef de sfeer van grootstedelijke New Yorkse kerstgrandeur. Tientallen kerstbomen, sommigen meters hoog, en trendy etalages zorgen voor de perfecte omlijsting van onze producten. Niet onbelangrijk: u kunt er onze items van dichtbij bekijken en in uw eigen handen houden. Onze showroom bevindt zich in Beverwijk. Ons team verwelkomt u graag.

Een overzicht van onze producten.

Onze Collectie

Kerstornamenten zijn de specialiteit van Kurt S. Adler. Wij vertegenwoordigen de grootste collectie op de markt. Naast de verbluffende keuze uit vele duizenden artikelen blinkt KSA ook uit in de kwaliteit. De ornamenten zijn met veel zorg en oog voor detail ontworpen in de designstudio’s van KSA in New York. 


Onze collectie wisselt klassiekers af met vernieuwende eigentijdse ontwerpen. Thema’s als Gingerbread, Santa’s Workshop en Ballet zijn bijvoorbeeld tijdloos. Daarnaast brengen we elk jaar trendy thema’s zoals Unicorn en Cool Yule. We zijn ook erg blij dat we herkenbare licenties zoals Coca-Cola mogen voeren. 

 

Naast onze ornamenten blinken we ook uit in handgemaakte houten notenkrakers. Deze extravagant vormgegeven modellen vol glitters en felle kleuren zijn definitief doorgebroken in de Europese kerstmarkt. Ook Fabriché kerstmannen winnen ontzettend aan populariteit. Bekijk al onze artikelen in onze webshop.  

Christmas Inspirations

 

Havenstraat 1
1948 NP Beverwijk
Tel: 0031-(0)251730051

BTW: NL820106215B01
KvK: 34317324