top of page
Ontwerp zonder titel-2.png

Wij houden ervan om te inspireren. Een bezoek aan de schatkamer van ons bedrijf - de showroom - staat garant voor een gezonde dosis inspiratie. Bezoek ons en proef de sfeer van grootstedelijke New Yorkse kerstgrandeur. Tientallen kerstbomen, sommigen meters hoog, en trendy etalages zorgen voor de perfecte omlijsting van onze producten. Niet onbelangrijk: u kunt er onze items van dichtbij bekijken en in uw eigen handen houden. Onze showroom bevindt zich in Beverwijk. Ons team verwelkomt u graag.

Schermafbeelding 2022-01-27 122318.png
Ontwerp zonder titel-2.png

Onze Collectie

Kerstornamenten zijn de specialiteit van Kurt S. Adler. Wij vertegenwoordigen de grootste collectie op de markt. Naast de verbluffende keuze uit vele duizenden artikelen blinkt KSA ook uit in de kwaliteit. De ornamenten zijn met veel zorg en oog voor detail ontworpen in de designstudio’s van KSA in New York. Onze collectie wisselt klassiekers af met vernieuwende eigentijdse ontwerpen. Thema’s als Gingerbread, Santa’s Workshop en Ballet zijn bijvoorbeeld tijdloos. Daarnaast brengen we elk jaar trendy thema’s zoals Unicorn en Cool Yule. We zijn ook erg blij dat we herkenbare licenties zoals Coca-Cola mogen voeren. 

 

Naast onze ornamenten blinken we ook uit in handgemaakte houten notenkrakers. Deze extravagant vormgegeven modellen vol glitters en felle kleuren zijn definitief doorgebroken in de Europese kerstmarkt. Ook Fabriché kerstmannen winnen ontzettend aan populariteit.

En wat dacht u van onze populaire Disney ornamenten? De zeer geliefde Mickey, Minnie, Stitch: ze zijn er allemaal. Ook Marvel en Star Wars ontbreken niet in onze collectie. 

 

Bekijk ook al onze artikelen in onze webshop.

bottom of page