top of page

(Junior) allround Christmas stylist 

 

Als je ook maar íets met kerst hebt, ben je ons de afgelopen jaren ongetwijfeld tegen gekomen. In elke grote kerstshow in Nederland vind je onze producten. De mooist gedecoreerde bomen zijn van ons! Wij zijn een internationale groothandel in kerstdecoratie. Een belangrijk deel van ons werk is ervoor zorgen dat onze artikelen bij onze klanten zo mooi mogelijk worden gepresenteerd. Daarvoor zoeken wij twee nieuwe allround stylisten! 

 

Over ons bedrijf
Bij ons – Christmas Inspirations – is het twaalf maanden per jaar kerst. Wij verkopen de mooiste, innovatiefste kerstdecoratie op de markt. Je vindt onze producten bij elk groot tuincentrum in Nederland en ver daarbuiten. Sinds een paar jaar verkopen we ook Disney en Marvel kerstartikelen. Op verschillende internationale beurzen presenteren wij onze collectie aan onze klanten. Ons stylingteam decoreert onze beursstands tot in de puntjes. Tijdens het kerstseizoen decoreren we de winkels van onze klanten. Dit zijn vooral tuincentra en warenhuizen. 

 

De stylisten die wij zoeken
Wij zoeken twee versterkingen voor ons team. De ideale kandidaat komt van Nimeto of een soortgelijke opleiding. We willen kandidaten mét en zonder ervaring uitnodigen om te schrijven op deze vacature. Vandaar dat we (Junior) in de functieomschrijving tussen haakjes hebben staan. We zoeken vooral iemand die creatief en enthousiast is. We reizen veel bij Christmas Inspirations. We hebben beurzen in o.a. Frankfurt, München, Parijs en Birmingham. En tijdens het seizoen, richt je veel winkels van onze klant in. Spreekt dit je aan? Stuur ons dan snel een motivatiebrief en CV. Het liefst ontvangen we ook een portfolio. 

 

Jij bent of hebt: 
-MBO+ niveau
-Een teamplayer
-Geen 9.00-17.00 mentaliteit 
-Affiniteit met kerst
-Bereid om te reizen 

Pré
-Rijbewijs B 
-Relevante werkervaring
-Ervaring met Adobe Indesign, Adobe Photoshop of Sketchup 

Wij bieden
-Afwisselend werk in een gezellig team
-Internationale werkervaring
-Een passend salaris 

 

Soort dienstverband
-Vast of deeltijd (24-40 uur) 
-Aanvang in overleg. Indicatie: medio juni.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Interesse? Neem contact op met Amber Bouman.

amber@christmasinspirations.nl

bottom of page